Book hotel

Restaurant
Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_Back.jpg
Tilbage til hotel

Triangeln Restaurant & Lounge

Nyd alt fra street food-inspireret mad til lækre klassikere med et unikt særpræg. Slap af med en lækker cocktail i vores elegante, åbne opholdsområde.

Restaurantbooking

+46 40 693 47 00

Nyd alt fra street-food inspireret mad til svenske klassikere med et originalt, moderne præg. Nyd en miljøbevidst, frisk urban frokost, eller prøv en af vores lækre og perfekt blandede cocktails. Vores mobile kontor er lige velegnet til kontorsammenkomster som til afslappende drinks efter arbejdstid.

Urban frokost

Denne miljøvenlige frokost med proteiner fra havet og himmelen er perfekt til at give ekstra energi og en klar hjerne hele eftermiddagen. Vi fokuserer på energiindhold og ingredienser, så vi serverer friskpresset juice, en lille salat, wrap eller lignende, samt en lille, varm ret. Alt serveres således, at det kan nydes i komfort enten siddende eller stående. Der serveres altid vegetariske, laktose- og glutenfri valgmuligheder.


Nyd vores populære, overdådige brunch

Om lørdagen tilbyder vi vores populære brunch, spækket med lækkerier. Den perfekte pause fra din shoppingtur. Vores brunch serveres to gange, kl. 12.00 og kl. 14.00 og koster 249 SEK. Bestil bord via e-mail restaurant.triangeln@scandichotels.com, eller ring til +46 40 693 47 07.

Soul Train – efter arbejdstid

Vores populære "efter arbejdet"-koncept "Soul Train" er tilbage. Hver anden fredag i ulige uger fra kl. 19.00-00.00 kan du nyde spændende mad, lækre drinks og skøn musik. Din weekend starter her!

Reservér et bord til drinks på info@soultrain-malmo.se for at være sikker på en god plads, især hvis du fejrer en fødselsdag eller en anden særlig lejlighed. Læs mere om Soul Train på Facebook.

 

Luksus non-stop – kombinér med overnatning

Få det hele med, og bliv til mandag morgen. Nyd en skøn nattesøvn med fantastisk udsigt over Øresundsområdet. Sæt et afslappet punktum med vores lækre hotelmorgenmad.

  • Pris pr. person i et dobbeltværelse: 895 SEK inklusive mad og drikke plus morgenbuffet.
  • Reservation: www.scandichotels.com/triangeln, og angiv bookingkode "City Sunday".

Middag med en forskel – "Kokkens bord"

En omhyggeligt sammensat 6-retters menu præsenteret og serveret i vores eksklusive vinlokale af vores bedste kokke. For at gøre denne smagsoplevelse endnu bedre er vinene på denne menu omhyggeligt udvalgt af vores kyndige personale.

Denne eksklusive og spændende smagssensation serveres to gange om måneden og skal reserveres på forhånd – der er kun 10 pladser til rådighed hver gang. Del en uforglemmelig aften med en særlig person i dit liv, eller kom alene, og nyd de andre deltageres selskab.

995 SEK pr. person omfatter en 6-retters menu med drikkevarer.


Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon 17:00-20:00, Tue-Sat 17:00-22:00, Sun Closed