Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_Back.jpg
Tilbage til hotel

Triangeln Restaurant & Lounge

Nyd alt fra street food-inspireret mad til lækre klassikere med et unikt særpræg. Slap af med en lækker cocktail i vores elegante, åbne opholdsområde.

Restaurantbooking

+46 40693 47 07

Nyd alt fra street-food inspireret mad til svenske klassikere med et originalt, moderne præg. Nyd en miljøbevidst, frisk urban frokost, eller prøv en af vores lækre og perfekt blandede cocktails. Vores mobile kontor er lige velegnet til kontorsammenkomster som til afslappende drinks efter arbejdstid.

Urban frokost

Denne miljøvenlige frokost med proteiner fra havet og himmelen er perfekt til at give ekstra energi og en klar hjerne hele eftermiddagen. Vi fokuserer på energiindhold og ingredienser, så vi serverer friskpresset juice, en lille salat, wrap eller lignende, samt en lille, varm ret. Alt serveres således, at det kan nydes i komfort enten siddende eller stående. Der serveres altid vegetariske, laktose- og glutenfri valgmuligheder.


Nyd vores populære, overdådige brunch

Om lørdagen tilbyder vi vores populære brunch, spækket med lækkerier. Den perfekte pause fra din shoppingtur. Vores brunch serveres to gange, kl. 12.00 og kl. 14.00 og koster 249 SEK. Bestil bord via e-mail restaurant.triangeln@scandichotels.com, eller ring til +46 40 693 47 07.

Soul Train – efter arbejdstid

Vores populære "efter arbejdet"-koncept "Soul Train" er tilbage. Hver anden fredag i ulige uger fra kl. 19.00-00.00 kan du nyde spændende mad, lækre drinks og skøn musik. Din weekend starter her!

Reservér et bord til drinks på info@soultrain-malmo.se for at være sikker på en god plads, især hvis du fejrer en fødselsdag eller en anden særlig lejlighed. Læs mere om Soul Train på Facebook.

 

Luksus non-stop – kombinér med overnatning

Få det hele med, og bliv til mandag morgen. Nyd en skøn nattesøvn med fantastisk udsigt over Øresundsområdet. Sæt et afslappet punktum med vores lækre hotelmorgenmad.

  • Pris pr. person i et dobbeltværelse: 895 SEK inklusive mad og drikke plus morgenbuffet.
  • Reservation: www.scandichotels.com/triangeln, og angiv bookingkode "City Sunday".

Middag med en forskel – "Kokkens bord"

En omhyggeligt sammensat 6-retters menu præsenteret og serveret i vores eksklusive vinlokale af vores bedste kokke. For at gøre denne smagsoplevelse endnu bedre er vinene på denne menu omhyggeligt udvalgt af vores kyndige personale.

Denne eksklusive og spændende smagssensation serveres to gange om måneden og skal reserveres på forhånd – der er kun 10 pladser til rådighed hver gang. Del en uforglemmelig aften med en særlig person i dit liv, eller kom alene, og nyd de andre deltageres selskab.

995 SEK pr. person omfatter en 6-retters menu med drikkevarer.


Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

 

Åbningstider

Opening hours
Brunch: Sat 12:00-16:00, Mon-Fri, Sun Closed
 (: Sat 12:00-16:00, Mon-Fri, Sun Closed)

Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:30
Bar: Mon-Tue, Sun 17:00-23:00, Wed-Thu 17:00-00:00, Fri-Sat 17:00-01:00