Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Lunch
Lunch Restaurant Scandic_Triangeln_Restaurant_Lounge_brunch_sweets_.jpg Plate with chicken Duck Plates with food
Tilbage til hotel

Restaurant Upstairs

Bestil bord ovenpå, og nyd en skøn morgenmadsbuffet i hyggelige omgivelser med masser af plads. Vi serverer frokost i dette fleksible lokale, som også kan benyttes til uformelle aftenevents.

Vi håber, du er sulten, når du vågner! Som den første hotelkæde i Sverige serverer vi en morgenmadsbuffet med noget for alle, fra glutenintolerante gæster og veganere til dem, der elsker mejeriprodukter og kød. Her får du et udvalg af sund og lækker mad.

Hvis du kigger nærmere efter, betyder det, at vi serverer mere end 100 energigivende morgenmadsprodukter hver morgen. Da vi ved, at mad bidrager til en bedre verden, serverer vi økologiske produkter, inklusive Fairtrade- og UTZ-certificeret kaffe.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00 (December 24-27th 7:00-11:00, January 1st 7:00-12:00: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00)