Scandic Triangeln

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Fitnessrum og form

Træn i vores fitnessrum, 20 etager oppe, med dets fantastiske udsigt over hele Malmø. Eller slap af i vores sauna, og forkæl dig selv med en spabehandling.

Forkæl dig selv med en spabehandling!

Vores hudplejeterapeut har et bredt behandlingsudvalg at vælge imellem, som f.eks. ansigtsbehandlinger, regndråbebehandling, epilering og makeup-tips. Send en e-mail til info@musthave.se for yderligere oplysninger

Koncept: Fitnessinstruktioner (Global)
Dumbells

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: Altid åbent
Åbningstider i weekend: Altid åbent
Sauna

Sauna

Separat sauna for mænd og kvinder: Ja

Relaxområde