Hoteller tæt på Stockholm-Arlanda lufthavn

Stockholm-Arlanda lufthavn er Sveriges største lufthavn – et mekka for flyentusiaster med de tusindvis af fly, der letter og lander hver dag. Den er perfekt placeret mellem hovedstaden og universitetsbyen Uppsala.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Arlanda – et vigtigt knudepunkt

Til deltagere, der kommer langvejs fra

Afhold din næste konference på Scandic Infra City, kun 20 minutter fra lufthavnen. Ideelt til deltagere, der kommer langvejs fra. Dette førende nordiske kongreshotel er en arena for konferencer i alle størrelser – fra små til kæmpestore. Vores største lokale har plads til op til 1800 deltagere.

Rundt om hjørnet

Vil du undgå attraktionerne og blot slappe af? Så kom og bo på Scandic Upplands Väsby. Spil et par runder hos Wäsby Golfklubb, nyd et lækkert måltid og hold formen i fitnessrummet eller slap af i relaxafdelingen. Når det er tid til at vende hjem, ligger lufthavnen lige om hjørnet.

Tæt på Uppsala

I Uppsala kan vi tilbyde Scandic Uppsala Nord, som er et skønt familiehotel. De voksne kan spille billard i baren, mens børnene har det sjovt i legeområdet ved siden af. Hvis du vil være der, hvor det sker, anbefaler vi et ophold på Scandic Uplandia. Hotellet ligger midt i byen i en charmerende gade. Tæt på flere af Uppsalas attraktioner, shopping, Fyrishovs vandland og Biotopia Museum.