Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Campfire
Restaurant Campfire Bar and Restaurant Scandic_Down_Town_Camper.jpg Restaurant
Tilbage til hotel

Campfire

Inden for hovedindgangen, der har vinduer mod Brunkebergstorg, finder du Campfire. En grill og bar, hvor vi gør det, vi elsker allermest: at samles om god mad, drinks og samtaler i selskab med gamle og nye venner.

Restaurantbooking

+46 8 517 263 00

Campfire – mad, venner og ild

Campfire er stedet, hvor lokale og besøgende fra hele verden mødes og tager en pause fra en travl hverdag. Her samles vi omkring ildstedet og deler oplevelser, fortæller historier og nyder god mad med nye og gamle venner.

Måltidet er i fokus, og i køkkenet skaber vi spændende retter, som vi holder meget af. Vi kalder det “hyggemad fra alle verdenshjørner”. Mad inspireret af barndomsminder, rejser og skiftende årstider, som sætter et smil på læben og spreder glæde, kærlighed og tryghed.

Hos Campfire anvender vi ildens kræfter og trækker smagen ud af flammerne. Her knitrer ilden til lyden af gode samtaler, latter og musik.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Brunch: Sun 13:00-16:00, Mon-Sat Closed
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 14:00-01:00, Sun 13:00-22:30