The Nest, fire
The Nest, fire The Nest, wellness reception The Nest, lounge and bar The Nest, restaurant and bar The Nest, periscope The Nest, breakfast

Downtown Camper by Scandic

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

The Nest Cocktail Lounge

Læn dig tilbage, og slap af med en drink med den mest fantastiske udsigt over Stockholm. I The Nest Cocktail Lounge tilbyder vi et varieret udvalg af signaturcocktails, mocktails og en sund barmenu med salater, supper og sandwicher.

Restaurantbooking

+46 8 517 263 00

Start din dag med en smuk udsigt over Stockholm. I The Nest Cocktail Lounge på tagterrassen kan du nyde The Nests smagsoplevelser og samle energi til de kommende storbyeventyr.

Alle ugens dage serverer vi en sund og nærende morgenmad for vores hotelgæster i The Nest Cocktail Lounge. Morgenmaden er inkluderet i din værelsespris, men da vi har begrænset plads i vores Cocktail Lounge, anvises alle gæster et bord efter “først til mølle”-princippet.

Åbningstider

Öppettider
Frukost: mån-sön 09:00-11:30
Lunch: mån-sön 11:30-14:00
Bar: mån-ons, sön 14:00-22:00, tor-lör 14:00-00:00