Book hotel

The Nest, fire
The Nest, fire Relaxed in The Nest Cocktail Lounge. The Nest, lounge and bar The Nest, breakfast
Tilbage til hotel

The Nest Cocktail Lounge

Oppe fra The Nest kan du beundre udsigten over Stockholm. Vores tagterrassebar, The Nest Cocktail Lounge, er åben fra tidlig morgen til sen aften - vi serverer alt fra lækker morgenmad til signaturcocktails.

Restaurantbooking

+46 8 517 263 00

Cocktail Lounge

Når du vender tilbage efter en begivenhedsrig dag i byen, viser uret helt sikkert 'cocktail o’clock' i vores tagterrassebar. Tag elevatoren op til The Nest, og sæt dig godt til rette i en lænestol med en af vores signaturcocktails eller en forfriskende mocktail. The Nest Cocktail Lounge er åben alle ugens dage for hotellets gæster og de lokale. Her finder man Stockholms måske bedste udsigt. Overnatter du hos os i en weekend? Gå ikke glip af vores Downtown DJ, der sætter gang i baren med musik fra hele verden hver fredag og lørdag i The Nest.

Private arrangementer

Vidste du, at du kan leje The Nest til private events og fester? Kontakt bookingafdelingen for yderligere information.

meeting.downtowncamper@scandichotels.com

Bare kom op!

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Tue-Thu 16:00-20:00, Fri-Sat 15:00-20:00, Mon, Sun Closed (MINIMUM AGE 16 YEARS: Tue-Thu 16:00-20:00, Fri-Sat 15:00-20:00, Mon, Sun Closed)