Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Gretas
Gretas Gretas Gretas Gretas Gretas.jpg
Tilbage til hotel

Gretas

Gretas - en elegant blanding af fortid og nutid, hvor miljøet og bæredygtighed er de primære faktorer.

Kreativiteten og årstidens ingredienser bestemmer, hvad vi serverer hos Gretas, hvor udvalget af retter ofte ændres. Til morgenmad serverer vi blandt andet vores berømte avocadosandwich, og til frokost tilbyder vi dagens ret eller vores faste ugentlige menu.
Til aften har vi en skøn og spændende bistromenu med alt fra snacks til hovedretter. ​Og glem ikke at prøve vores lækre drikkevarer. Vi har alt fra kaffe til champagne.

Vi glæder os til at se dig her. Vi tager ikke imod bordbestillinger.

Tag en rundtur i Gretas café med 360 graders billeder.

Vi accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Cafe: Mon-Thu 08:00-20:00, Fri 08:00-21:00, Sat 10:00-21:00, Sun 10:00-18:00