Book hotel

Christmas table setting at Haymarket by Scandic
Christmas table setting at Haymarket by Scandic haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm haymarket-by-scandic-restaurant-pauls_-2-.jpg
Tilbage til hotel

Paul’s

Fisk, kød og grøntsager deler spotlyset, og hver mundfuld er uforglemmelig. Vi serverer en frokost og middag, der afrunder weekenden på den bedst mulige måde. Tag plads i Paul's til en ekstravagant brunch med champagne.

Restaurantbooking

+46 8 517 267 51

Book bord

Med både morgenmad og aftensmad er der ikke rigtig nogen grund til nogensinde at forlade Paul’s. Vores lækre frokostbuffet varierer fra dag til dag. Her finder du altid kød, fisk og vegetariske retter med mættende salater.

Frokostbuffeten skal ikke reserveres på forhånd, men vi anbefaler, at større grupper bestiller bord.

Du kan nemt bestille bord til middag hos Paul’s ved at klikke på linket til højre.

Ved større grupper bedes du sende en mail til pauls.haymarket@scandichotels.com. Vi skræddersyr derefter en løsning, som passer dig og din gruppe. Se vores faste menuer for større grupper på mere end 15 personer nederst på siden i PDF-format.

Vores konditorer bager med glæde kager til særlige lejligheder.

Tag et kig i Paul’s restaurant med 360-graders billeder

PAUL’S Vinbar

Vin har en særlig plads i vores restaurant, hvor nøgleordene er beskedenhed og nysgerrighed.

Vi serverer vin fra velrenommerede producenter samt fra mindre lokale vingårde, som du måske har været nabo til på ferien i Alicante, eller den vin du ikke fik købt til Systembolagets event med udvalgte vine. Det er vine, vi elsker og ønsker at dele med dig.

Vores mål er ikke at være pågående konkurrenter, men at være et supplement til vores kolleger med en spændende vinmenu, der har noget for alle, uanset hvor funky, trendy og unikke vores vine er. Destinationen er vin, og vores sommelier er din guide.

Paul’s vinbar er ideel til en sammenkomst med kolleger efter arbejdet, samvær med vennerne eller en intim aften for to med lækre vine og en bid mad. Vi tager imod reservationer til større grupper via mail.

Har du spørgsmål om Paul’s restaurant og vinbar, kan du kontakte os på mail pauls.haymarket@scandichotels.com eller telefon +46 8 517 267 51.

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Tue-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Mon, Sun Closed
 (We are opening Paul's October 13, Wed-Sat: Mon-Sun Closed)