Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg
haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg haymarket-by-scandic-restaurant-pauls.jpg haymarket-by-scandic-restaurant-pauls_-2-.jpg
Tilbage til hotel

Paul's

Fisk, kød og grøntsager deler spotlyset, og hver mundfuld er uforglemmelig. Vi serverer en frokost og middag, der afrunder weekenden på den bedst mulige måde. Tag plads i Paul's til en ekstravagant brunch med champagne.

Restaurantbooking

+46 8 517 267 51

Book bord

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
 (Breakfast opening hours 19th Apr- 22th Apr 07:00-11:00 : Mon-Thu 06:30-10:00, Fri-Sun 07:00-11:00)

Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
 (Paul´s lunch buffet is closed from 19th Apr- 22th Apr Opens again 23th Apr: Tue-Fri 11:30-14:00, Mon, Sat-Sun Closed)

Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed