Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Lobby bar
Lobby bar Bar of Scandic Anglais in Stockholm
Tilbage til hotel

Bar Anglais

Bar Anglais er et pulserende sted, der er perfekt til både afslapning og genopladning. Nyd drinks og lette måltider med venner eller kolleger, læn dig tilbage og betragt livet udenfor. Nyd atmosfæren med fantastisk musik og service.

Nyd alt fra en à la carte-morgenmad til en lækker, klassisk barmenu i ægte hotelstil. Den længste barskranke i Stureplan er et naturligt mødested, hvor dygtigt miksede cocktails serveres under en imponerende lysekrone. Vores livlige og inspirerende bar er lige så velegnet som mobilt kontor som til drinks efter arbejdet.

Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 11:00-00:00, Fri-Sat 11:00-02:00, Sun 14:00-23:00 (29/12 13:00-02:00, 30/12 13:00-00:00, 31/12 13:00-02:00, 1/1-4/1 13:00-00:00 : Mon-Sun Closed)