Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Terrace
Terrace Terrace and bar
Tilbage til hotel

Terrace Bar

Stureplans skjulte tagterrassebar er gemt væk på syvende etage på Scandic Anglais' terrasse. Et af sommerens bedste barmiljøer i Stockholm med DJ's og udsigt fra tagterrassen.

Stureplans skjulte tagterrassebar er gemt væk på syvende etage på Scandic Anglais, og om sommeren har den et af byens bedste barmiljøer med DJ's og udsigt over Humlegården og byens tage. Her kan du nyde atmosfæren på en skøn sommeraften i Stockholm sammen med gode venner.

Vores bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Wed-Sat 17:00-00:00, Mon-Tue, Sun Closed