Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Her tilbyder vi charmerende værelser i fredfyldte omgivelser med brostensbelagte gader overalt. Du kan gennemgå din mødeplan i vores hvælvede kælder fra 1650, og med metroen lige ved siden af er hotellet det ideelle udgangspunkt, når du vil male byen rød.

Read more about Scandic Gamla Stan

Scandic Gamla Stan har 52 værelser indrettet i en personlig stil. Hvis du ønsker et møde i et lidt mere usædvanligt miljø, kan vi tilbyde to mindre konferencelokaler i vores kælderhvælving, der daterer tilbage til 1650.

Gamla Stan (den Gamle By) har masser at byde på: Her vil du bo midt blandt byens snævre gyder, butikker og det store udvalg af restauranter. Kungliga slottet og Livrustkammaren (militærmuseum) er populære steder for besøgende i alle aldre. På Nobelmuseet kan du lære om Nobelprisen og modtagere af Nobelprisen, og lige om hjørnet ligger Sveriges nationale domkirke, Stockholm Domkirke, som er en af flere smukke kirker i Gamla Stan.

4.0 858 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Gamla Stan Telefon

+46 8 517 38 300

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Gamla Stan Adresse

Lilla Nygatan 25
Stockholm

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Scandic-Gamla_Stan-meeting_room-Lilla_valvet.jpg

Book et møde i Stockholms ældste område, Gamla Stan.

Book et mødelokale