Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Triangeln, bar
Scandic Triangeln, bar Infra-Upplands-Vasby-Bar.jpg Atrium Infra-Upplands-Vasby-Bar.jpg
Tilbage til hotel

Bar

I vores rummelige Stockholm bar på Scandic Infra City, kan du nyde din øl eller drink i en af vores læderstole eller fra en barstol ved bardisken.

Restaurantbooking

+46 8 517 344 00

Sæt dig godt til rette i en lænestol, eller besøg vores bar, hvor du kan blande dig med andre og få noget godt at drikke og spise. Slap af med en iskold øl, mens du ser en spændende sportskamp på TV. Hvis du er sulten, serverer vi klassiske retter som f.eks. hamburgere og Cæsar-salat.

Vores bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 16:30-01:00, Fri-Sat 16:30-23:30, Sun 16:30-22:00