Book hotel

Restaurant pond Scandic Infra City
Restaurant pond Scandic Infra City Restaurant table Scandic Infra City Stockholm Infra-Upplands-Vasby-Restaurant-Breakfast.jpg Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Restaurantbooking

+46 8 517 344 00

Vores restaurant ligger i en åben gårdhave, omgivet af en tropisk have med palmetræer, en fiskedam og et vandfald. Hvorfor ikke prøve en af vores fire klassikere? Al respekt for moderne retter, men der er ikke meget, som kan slå en veltilberedt klassiker. Derfor har vi lagt så meget kærlighed i fire af vores mest populære retter. Steak Café de Paris, Cæsar-salat, burger og pommes frites samt chokoladetrifli. Eller hvorfor ikke prøve vores dagens ret? Vores restaurant ligger i en tropisk indendørs have med glastag, palmetræer, et vandfald og karper, som skaber en afslappende atmosfære.

Træt af den traditionelle julebuffet?
På Scandic Infra City har vi skabt en unik december-buffet med smagsoplevelser fra Caribien og USA's sydstater for at afspejle vores amerikanske arv og vores tropiske have. Se PDF-filen for yderligere oplysninger & og for at booke.

Dette hotel er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer alle større kredit- og debetkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed

Menuer