Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Vores restaurant ligger i en åben gårdhave, omgivet af en tropisk have med palmetræer, en fiskedam og et vandfald.

Restaurantbooking

+46 8 517 344 00

Vores restaurant ligger i en åben gårdhave, omgivet af en tropisk have med palmetræer, en fiskedam og et vandfald. Hvorfor ikke prøve en af vores fire klassikere? Al respekt for moderne retter, men der er ikke meget, som kan slå en veltilberedt klassiker. Derfor har vi lagt så meget kærlighed i fire af vores mest populære retter. Steak Café de Paris, Cæsar-salat, burger og pommes frites samt chokoladetrifli. Eller hvorfor ikke prøve vores dagens ret? Vores restaurant ligger i en tropisk indendørs have med glastag, palmetræer, et vandfald og karper, som skaber en afslappende atmosfære.

Træt af den traditionelle julebuffet?
På Scandic Infra City har vi skabt en unik december-buffet med smagsoplevelser fra Caribien og USA's sydstater for at afspejle vores amerikanske arv og vores tropiske have. Se PDF-filen for yderligere oplysninger & og for at booke.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:30-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 16:00-23:00