Scandic-Jarva-Krog-Lobby-Bar.jpg
Scandic-Jarva-Krog-Lobby-Bar.jpg

Scandic Järva Krog

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

Velkommen til vores moderne restaurant og bar på Scandic Järva Krog i Solna, lige nord for Stockholm.

Restaurantbooking

+46 8 517 345 07

Slap af en stund i vores moderne hotelbar efter en lang arbejdsdag eller shoppingdag i Stockholm. Her kan du nyde en kold øl, en velsmagende drink eller en caffé latte. Baren er indbydende og har en afslappet atmosfære.

 

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed