Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg
Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg Chambre Separee Scandic-Jarva-Krog-Restaurant-Hamburger.jpg Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg Scandic-Jarva-Krog-Restaurant.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant

Vi ses ovenpå i vores hyggelige restaurant og bar. Nyd veltilberedt mad, og vælg blandt vores interessante udvalg af øl, whisky og andre lækre drinks.

Restaurantbooking

+46 8 517 345 07

Prøv vores lækre Jarva-burger, som serveres her og kun her! Tilberedt af svensk højreb, karamelliserede løg og cheddarost. Serveret med pommes frites af søde kartofler, soltørret tomatsalat og en chipotledip.

Vores menu tilbyder mange lækre og veltilberedte retter. Vi anbefaler et udvalg fra vores velassorterede drinkliste til at komplementere dit måltid. Børnene har naturligvis deres helt egen menu foruden et sjovt legehjørne.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed