Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic_Kista_Bar_Restaurant.jpg
Scandic_Kista_Bar_Restaurant.jpg Lounge Scandic_Kista_pool_table.jpg
Tilbage til hotel

Bar

Oplev den indbydende atmosfære i vores bar. Tag dine venner med, eller nyd et fredeligt øjeblik for dig selv. Nyd en velmikset drink, eller slap af med en cremet cappuccino. Leder du efter et godt sted i Kista til fyraftensdrinks? Så har du fundet det. Vi vil hellere end gerne se dig! Hyg dig med kollegerne, og udfordr dem i et spil billard eller shuffleboard!