Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_5.jpg
Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_5.jpg Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_6.jpg Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_8.jpg Scandic_Kista_Lobby_Restaurant_1.jpg
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd vores skønne morgenbuffet eller en lækker middag. Vores menu er fyldt med lækre smagsoplevelser inspireret af det italienske køkken. Uanset om du skrupsulten eller har lyst til noget let, er du kommet til det rette sted.

Restaurantbooking

+46 8 51738800

Vores restaurant tilbyder alt fra en lækker treretters middag til lettere måltider.

Vi er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter en restaurant tæt på Kistamässan udstillingscenter eller bare en fyraftensdrink på en god pub i Kista. Glem ikke at udfordre dine venner i et spil billard, shuffleboard eller Mindball!

Vores restaurant accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sun Closed
Bar: Mon-Sun 12:00-01:00