Book hotel

Bo i storbyen med landsbystemning og maritim atmosfære og en vidunderlig udsigt over Saltsjön. Når du har udforsket byens attraktioner, kan du slappe af i saunaen og klare tankerne i fitnessrummet.

Read more about Scandic Sjöfartshotellet

Nyd en lækker middag i hotellets restaurant, Lighthouse, eller en drink i vores bar. Når vejret tillader det, serveres der også mad og drikkevarer på hotellets tagterrasse, som har en vidunderlig udsigt over Saltsjön. Vi har også et fitnessrum og et relax-område med sauna.

Scandic Sjöfartshotellet har en central beliggenhed i Stockholms Södermalm-område og er et perfekt udgangspunkt for dig, der ønsker at opdage hovedstaden. Gå på shopping i trendy butikker i SoFo, tag Djurgårdsfærgen til Skansen og Wasa-museet, eller gå på opdagelse i gyderne i den gamle by, og se den kongelige livgarde på slottet.

3.5 1174 anmeldelser fra TripAdvisor

The Slussen subway station outside our door is growing as a new bus terminal takes shape. This means that on weekdays guests at Scandic Sjöfartshotellet may hear blasting and feel vibrations from the construction work.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Sjöfartshotellet Telefon

+46 8 517 349 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Sjöfartshotellet Adresse

Katarinavägen 26
Stockholm

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Meeting room

Vi tilbyder gode mødefaciliteter med tre store konferencerum og tre bestyrelseslokaler. Salonen er det største lokale, og det kan benyttes til både fester og konferencer.

Book et mødelokale