Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Terrace outdoor
Terrace outdoor terrace, balcony, bar, cocktails
Tilbage til hotel

Tagterrasse

Nyd drinks, der er inspireret af 1950'ernes Amerika, og som serveres sammen med en uovertruffen udsigt over Stockholm. Vores Sailor Bar er åben mellem maj og september.

Restaurantbooking

+46 8 517 349 00

Nyd noget fra vores drinksmenu, der er inspireret af Stillehavsområdets tiki-kultur, og drøm om fjerne steder. Beliggenheden tæt på Slussen og den imponerende udsigt gør dette til en skjult skat blandt sommerens friluftscaféer i Stockholm. Nyd vores eksotiske barmiljø, åbent mellem maj og september.

Vores bar modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun Closed (Sailor Bars closed for the season, opening May 2019: Mon-Sun Closed)