Book hotel

I Värtahamnen, lige i hjertet af et blomstrende nyt nabolag i Stockholm, finder du vores hotel Scandic Södra Kajen. Fra hotellet er der panoramaudsigt over Stockholms bugter – en spændende og sjov destination for eventyrlystne i alle aldre. Hotellet ligger lige så tæt på den travle storbypuls som på Stockholms skærgård og byens grønne områder.

Read more about Scandic Södra Kajen

På hotellet er indretningen inspireret af havets dyb og havnens farverige containere. Vi har skabt spændende miljøer for de nysgerrige. I aktivitetsloungen er der både områder til afslapning i lobbyen, arbejdsfokus, spil og sociale interaktioner. Genbrug og genanvendelighed er nøgleord, når det kommer til vores materialevalg. Vores 323 værelser spænder fra funktionelle cabinværelser og dobbeltværelser til rummelige familieværelser og skønne suiter.

Scandic Södra Kajen byder på simple retter, som alle kan lide. En lækker morgenmad og en smagfuld middag om aftenen. På toppen af hotellet ligger vores rooftop-bar med udsigt over Stockholms bugter. Et skønt udsigtspunkt, hvor du kan få nye bekendtskaber og smagsoplevelser.

Slip væk fra pligterne et øjeblik, og slap af i vores wellnessområde med en magisk udsigt. Større børn har også brug for ro nogle gange, så derfor er alle over 10 år også velkomne i følge med en voksen.

Du kan nemt komme hen til hotellet med metro eller bus. Med den røde metrolinje fra centrum til Gärdet tager det kun 10 minutter. Buslinje 76 stopper lige udenfor indgangen. Når du overnatter her, er du tæt på centrum, grønne områder og alle Djurgårdens attraktioner.

Velkommen til Scandic Södra Kajen!

Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Södra Kajen Telefon

+46 8 517 386 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Södra Kajen Adresse

Södra kajen 37 / Positionen 117
Stockholm