Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Interior
Interior
Tilbage til hotel

Atriumgårdens restaurant

På Scandic Star Sollentuna strømmer naturligt lys gennem glasfacaden i vores atriumbar og skaber en vidunderlig atmosfære.

Restaurantbooking

+46 8 517 264 00

I vores atrium bar på Scandic Star Sollentuna kan du sidde på en høj stol i baren med din favoritdrink med 30 meter til loftet med ovenlys. Omkring baren finder du grønne planter og lys, der skaber en afslappet atmosfære. Dette er det perfekte sted at nyde en drink, før du sætter dig ned til dit måltid i restauranten.

Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Fri 18:00-22:00, Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-00:00