Book hotel

Restaurant Koggen and pool
Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen Restaurant Koggen
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd morgenmad, frokost og middag i vores restauranter – Koggen og Villa Manhem. Vi serverer god, hjemmelavet mad i en afslappende atmosfære.

Restaurantbooking

+46 498 201241

Vores køkken bestræber sig på at bruge så mange ingredienser som muligt fra lokale leverandører på Gotland til vores mad og drikkevarer. Vores mad er tilberedt med ingredienser, der er bedst egnet til årstiden, og med en smag af Gotland.

Restaurant Koggen har plads til op til 80 gæster, og her serveres lækre Scandic Klassikere samt restaurantens egen sæsonbestemte à la carte-menu. Hvis vejret tillader det, er der masser af siddepladser udenfor med udsigt over poolen og legeområderne. Om sommeren kan du køle af i vores udendørs bar ved siden af den store pool.

Restaurant Villa Manhem serverer vores lækre morgenbuffet, og den kan også bookes til større fester med plads til ca. 100 gæster over to etager. Til aftensmad og frokost har restauranten plads til 50 gæster i stueetagen og 40 gæster en etage derunder. Der er også en dejlig terrasse med udsigt over havnen.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:00-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-20:00, Sun Closed

Menuer