Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Koggen and pool
Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen and pool Restaurant Koggen Restaurant Koggen
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd morgenmad, frokost og middag i vores restauranter – Koggen og Villa Manhem. Vi serverer god, hjemmelavet mad i en afslappende atmosfære.

Restaurantbooking

+46 498 201241

Vores køkken bestræber sig på at bruge så mange ingredienser som muligt fra lokale leverandører på Gotland til vores mad og drikkevarer. Vores mad er tilberedt med ingredienser, der er bedst egnet til årstiden, og med en smag af Gotland.

Restaurant Koggen har plads til op til 80 gæster, og her serveres lækre Scandic Klassikere samt restaurantens egen sæsonbestemte à la carte-menu. Hvis vejret tillader det, er der masser af siddepladser udenfor med udsigt over poolen og legeområderne. Om sommeren kan du køle af i vores udendørs bar ved siden af den store pool.

Restaurant Villa Manhem serverer vores lækre morgenbuffet, og den kan også bookes til større fester med plads til ca. 100 gæster over to etager. Til aftensmad og frokost har restauranten plads til 50 gæster i stueetagen og 40 gæster en etage derunder. Der er også en dejlig terrasse med udsigt over havnen.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-10:00, Sat-Sun 06:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun 11:30-14:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:00

Menuer