Frankfurt med børn

Hvis man tror, at finansmetropolen Frankfurt am Main udelukkende er et erhvervscentrum, tager man fejl, for der er mange steder at udforske langt fra børsen og bankerne. Familieture til Frankfurt er mindeværdige, fordi der er så meget at opdage for både store og små. Læs vores tips og forslag til et børnevenligt ophold.Waldspielpark Goetheturm – en legeplads midt i skoven

En oplevelse, som ikke kun er for børn: Denne park, som blev grundlagt i 1931 af skovdepartementet, har ikke kun et soppebassin, hvor børnene kan køle af, men også det 43 meter høje Goethe-tårn, som i godt vejr byder på en imponerende udsigt over Frankfurts skyline, byens grønne bælte og hele Rhinen-/Main-området. Et andet af parkens højdepunkter er labyrinten. Parken ligger lige uden for Sachsenhäuser Landwehrweg.

En familieudflugt til dyrenes verden – Frankfurt Zoo

Med placeringen i hjertet af byen ved Main-floden er der grøn idyl for hele familien mellem alle de høje bygninger. Frankfurt Zoo er med mere end 500 arter en kæmpe legeplads for børnene og har desuden forskellige arrangementer for voksne. Så her er masser af muligheder for, at hele familien kan få en dejlig dag på landet – midt i byen. Blot 3,2 km fra Scandic på Bernhard-Grzimek-Allee 1,

i Frankfurts indendørs legeland, HalliGalli

Leg, sjov, action og eventyr – på ét og samme sted: Den indendørs legeplads tilbyder mange attraktioner for alle aldersgrupper. Her kan alle finde deres favoritaktivitet – fra trampoliner og boldbassiner til bordfodbold og poolborde. Og takket være placeringen i det berømte shoppingcenter MyZeil er det også nemt at komme til legelandet med offentligt transport. Du kan gå de 1,8 km fra vores hotel til legelandet på Zeil 106.

MainMärchenschiff – Main-flodens fortællerskib

På MainMärchenschiff får børnene fortalt kendte eventyr og kan slippe kreativiteten løs under historiefortællingen ved at deltage i aktiviteterne. Og forældrene bliver ikke glemt, for skibets personale fortæller også eventyr for voksne. Omkring 3 km fra vores hotel.

Lærerige eksperimenter: Frankfurts videnskabscenter Experiminta

For børn virker videnskaben fjern og svær at forstå. Experiminta gør alt for at modbevise denne forudindtagede opfattelse. Med en række interaktive stationer og eksperimenter tilbyder denne udstilling børn et lille, men vigtigt, indblik i videnskaben og teknologiens vidunderlige verden. Centret ligger på Hamburger Allee 22, meget tæt på Scandic Frankfurt Museumsufer.

Frankfurt med børn – et par tips fra Scandic

Scandic Frankfurt Museumsufer er det perfekte, centrale udgangspunkt for din opdagelsestur gennem Frankfurt. Vores personale i receptionen kender alle de bedste steder for børn, og de glæder sig til at hjælpe dig. Her er nogle af de andre fordele for børnefamilier:

  • Velkomstgave ved check ind
  • Børnemenu
  • Masser af børnekanaler på fladskærms-tv’et
  • Børnemagasiner i PressReader
  • Børn under 13 år bor uden beregning i følge med deres forældre