Museer i Frankfurt

Denne bankmetropol har mange aspekter, og den er altid fuld af overraskelser med det varierede udvalg af afslappede kulturelle events. Fra de gamle mestre og moderne kunst til natur og teknologi. De mange museer tilbyder en underholdende rejse gennem kulturens og videnskabens historie. Vi har lavet en liste til dig over de mest populære museer i Frankfurt.Städel Museum

Det måske mest berømte museum i Frankfurt efterlader altid et varigt indtryk med det imponerende antal kunstværker fra alle perioder i de sidste 700 år. Städel Museum udstiller en lang række forskellige skulpturer, malerier og fotografier fra sin samling af historisk og moderne kunst. Når du går på opdagelse i gangene, må du ikke gå glip af de mange udstillinger, som løbende skiftes ud.

 

KOMMUNIKATIONSMUSEUM

Kommunikationsmuseet giver et spændende indblik i fortidens, nutidens og fremtidens kommunikation. Udover de utallige udstillinger, hvor du selv kan eksperimentere, gør børnenes workshop på øverste etage museet til et af de mest populære udflugtssteder for familier.

 

Naturmuseum Senckenberg

Tysklands største naturhistoriske museum er også et besøg værd for hele familien. Alene de imponerende dinosaurskeletter er nok til at få dig til at måbe. Men udover dinosaurerne er der mange andre naturfænomener og dyr at opdage her, blandt andet verdens største samling af fugle.

 

Museum für Moderne Kunst

Dette internationalt anerkendte museum for moderne kunst huser en kæmpe samling af moderne kunst, herunder malerier, skulpturer og scenekunst. Udstillingerne omfatter værker af Andy Warhol og Roy Lichtenstein. MMK Museum für Moderne Kunst har altid udstillinger af international betydning.

Venstre billede* | Højre billede**

 

Deutsches Filmmuseum

Filmfans må ikke gå glip af dette: Det tyske filmmuseum giver et kig bag kulisserne i Hollywood og andre filmstudier. De besøgende får ikke blot mulighed for at blive fascineret af fortidens og nutidens filmteknikker, de får også et indblik i de tricks, som benyttes af instruktører og producenter. De mange interaktive udstillinger gør en tur på det tyske filmmuseum til et af de mest underholdende museumsbesøg i Frankfurt.

 

Kun en kort gåtur væk

Når man er i Frankfurt, er det svært at undgå et besøg på et af byens mange berømte museer. Stedet med det største antal museer i Frankfurt er den skønne promenade, som har lagt navn til Scandic Frankfurt Museumsufer. Museumsufer ligger lige over for hotellet og er kun en kort gåtur væk langs Main-flodens bredder.

 

 

* MMK 1 af MMK Museum für Moderne Kunst, Frankfurt am Main, foto af Axel Schneider

** MMK 1 af MMK Museum für Moderne Kunst, Frankfurt am Main