Shopping i Frankfurt

Det handler ikke kun om finansverdenen i denne metropol ved Main-floden. Ivrige shoppere har også nok at give sig til i Frankfurt, hvor de mange butikker er yderst varierede. Uanset om du er til klassiske indkøbscentre med det hele samlet ét sted, sofistikerede og eksklusive designerbutikker eller det anderledes og individualistiske i små og nyskabende butikker: Frankfurt har noget for alle.Goethestraße Frankfurt

Hvis du er på jagt efter kvalitetsbutikker og velkendte, eksklusive designere, så skal du forbi Goethestraße i Frankfurt på din shoppingtur. Her finder du alle de store navne samt ONE Goetheplaza, et shoppingcenter udelukkende med luksusbrands.

Frankfurt Zeil

Hovedshoppinggaden i Frankfurt og måske den mest berømte gade i “Mainhattan”, hvor alle ønsker går i opfyldelse: På Zeil og det nærliggende shoppingcenter MyZeil finder du alt fra smykker og tøj til elektronik. Men med Zeils mange interessante bygninger fra det 17. århundrede kan alle, der er vilde med arkitektur og historie, også nemt bruge en hel dag her.

Skyline Plaza Frankfurt

Skyline Plaza i Europa-Center har 170 butikker på et 38.000 m2 stort område, som har noget for alle: Uanset om det er tøj, madvarer eller andre af hverdagens fornødenheder. Dit motionsbehov bliver også dækket ind hos fitnesscentret i nærheden. Med direkte transport til kongrescentret KAP Europa og Messe Frankfurt er det tidligere Urban Entertainment Centre strategisk placeret i Frankfurt.

Brückenstraße

I Brückenstraße, lige på den anden side af Main-floden, har mange unge designere og start-up-virksomheder åbnet deres butikker de seneste år. Her får du et meget originalt udbud af produkter. Nogle er prangende og farverige, andre er klassisk elegante. Med beliggenheden mellem nogle af museerne under byens Frankfurter Museumsufer Association byder Brückenstraße også på mange smukke gåture langs Main-flodens bredder.

Schweizer Straße

Ikke langt fra Main-floden og kun få minutter fra offentlig transport har mange butikker og små forretninger slået sig ned i Schweizer Straße. Hvis du er vild med indretning, udsmykning og unika, så er du nødt til at kigge forbi. Med beliggenheden tæt på Main-floden kan du ignorere metroen og i stedet gå fra Schweizer Straße, når du vil udforske den smukke tur langs Tysklands mest berømte flod.

Shopping i Frankfurt – nogle forslag fra Scandic

Scandic Frankfurt Museumsufer tilbyder dig den perfekte centrale placering, når du skal på den helt store shoppingtur i Frankfurt. Vores personale i receptionen kender alt til de bedste shoppesteder, og de glæder sig til at hjælpe dig.