SCANDIC ACADEMY – LAD OS UDVIKLE OS SAMMEN

Med vores eget Scandic Academy ønsker vi at bringe folk tættere sammen ved at skabe forbindelser på tværs af lande og funktioner og skabe et rum, hvor vi kan udvikle os sammen hver dag. Scandic Academy gør det muligt for alle at lære – via digitalt indhold, undervisning i klasselokaler og værktøjskasser til teamøvelser og vidensdeling.

Se vores ledige stillinger herMed den rigtige indstilling er der praktisk talt ubegrænsede muligheder for at vokse og udvikle sig hos Scandic. Opadgående, nedadgående, sidelæns eller til en ny by eller et nyt land – du bestemmer selv din egen personlige udvikling.

En af vores største succesfaktorer er engagerede og motiverede medarbejdere. Det er vores mål at tilbyde en arbejdsplads, hvor du føler dig udfordret og kan udvikle dig fagligt – et sted, hvor du ønsker at blive i lang tid.

Så uanset hvem du er, ønsker vi, at du føler dig inkluderet og hørt og har uendelige muligheder for at vokse. Og derfor er det muligt at begynde at lære selv inden din første arbejdsdag. Glæd dig!


LÆR, FØR DU STARTER

I vores 15 minutter lange onboarding-video “En første velkomst” vil vi gerne dele vores historie – hvor vi startede, hvor vi er på vej hen og din vigtige rolle i vores spændende rejse sammen. Lad os komme i gang!

MEDARBEJDERUDVIKLING

Det er vores mission at skabe fantastiske hoteloplevelser for alle. For os er det meget mere end blot et dejligt værelse eller en lækker morgenmad.

Det er hele oplevelsen, som vi giver vores gæster og medarbejdere. Det er et venligt smil, en varm atmosfære og ægte service. Det er en arbejdsplads, hvor vi samarbejder og trives i fællesskab, og hvor nye idéer er velkomne. Et sted, hvor vi bekymrer os lige så meget for hinanden, som vi gør for verden omkring os.

Mød nogle af vores fantastiske medarbejdere, som vil vise dig, hvad vores kultur og værdier består af.

Se vores ledige stillinger her

BE CARING


BE YOUBE A PRO


BE BOLD

Ledelsesudvikling

Vi har fremragende ledelseskurser, som er baseret på vores Scandic Leadership Compass, vores værdier og ledelsesprincipper: Opbyg tillid, inspirer, samarbejd, og tag initiativ. Vi er overbeviste om, at læring er en konstant proces, som foregår i tæt samarbejde mellem medarbejdere og ledere, og kompasset hjælper lederne med at vise vej.

TALENTPROGRAM​

Scandics årlige talentprogram er designet til at identificere og udvikle medarbejdere med højt potentiale, og hvert år udvælger vi op til 30 nye talenter for at give dem de bedst tænkelige muligheder for at få en sjov og berigende karriere hos Scandic. Talentprogrammet strækker sig over et år og består af spændende og udfordrende opgaver, hvor vores talenter også får mulighed for at opbygge et solidt netværk hos Scandic.