Elevplads i Scandic

Brænder du for world-class gæsteservice, lækker og velsmagende mad eller for at servere de skønneste vine? Så kunne en elevplads i Scandic måske lige være noget for dig. Hos Scandic søger vi branchens dygtigste elever, og vi tilbyder en af branchens bedste elevuddannelser.Elevplads i Scandic - en uddannelse med karrieremuligheder

Hver dag arbejder du med ét mål for øje – at give fantastiske oplevelser til vores gæster. Uanset om de bor hos os, holder møde, besøger vores restauranter eller nyder en drink i baren.
I Scandic kan du gennemføre din elevuddannelse som almindelig elev, voksenelev eller i ny mesterlære

Vi tilbyder spændende og udfordrende elevpladser, hvor du er med til at videreudvikle Scandic som en nordisk hotelkæde i verdensklasse. Vi har en stærk kultur, og vi arbejder ud fra vores fire værdier; "be caring", "be you", "be a pro" og "be bold".

Med en elevplads i Scandic sikrer du dig et godt fundament og en bred uddannelse med masser af karrieremuligheder inden for hotel- og restaurantbranchen efterfølgende. Vi har i alt 280 hoteller, og vi er flere end 16.000 team members. Du bliver derfor del af et stort og dynamisk team, og du får en unik mulighed for at samarbejde med øvrige elever, udlærte og resten af det fantastiske Scandic team. Og alt sammen på tværs af hoteller og landegrænser.

Personlig udvikling i læretiden

Når du har en elevplads i Scandic, deltager du på lige fod med de øvrige team members i kurser og træninger, og du bliver derfor en integreret del af Scandic teamet. Du bliver naturligvis også en vigtig del af udviklings- og performancesamtaler, medarbejderundersøgelser, personalemøder og i personaleforeningens aktiviteter.

Med en elevplads hos Scandic laver vi sammen med dig og skolen en uddannelsesplan, der er skræddersyet til lige netop dig. Den baseres naturligvis på indholdet i din uddannelse, men også på dine styrker og svagheder og på specifikke ønsker og interesseområder. Planen tilrettelægges i løbende dialog mellem dig og din leder hos Scandic.

Vi giver dig rammerne, vi støtter, hjælper og giver feedback undervejs. Men det er dig, som er chef for din egen uddannelse, for dit eget liv og hvor langt du kan og vil nå. Når tiden kommer til den afsluttende eksamen, vil vi træne sammen med dig. 

Der er også mulighed for, i løbet af din elevtid, at komme på en kortere tids udveksling på et af de andre danske hoteller i Scandic-kæden.

Scandic Elevkonference

Med en elevplads hos Scandic inviteres du årligt til at deltage i Scandics Elevkonference, som er en dag med spændende og udviklende teambuilding, faglige og aktuelle workshops, masser af networking med dine elevkollegaer og festmiddag med overnatning.

Elevkonferencen kårer vi også Årets Elever, som foruden den store ære, vinder en studietur. En fantastisk måde at blive inspireret af de seneste trends og udviklingen i branchen.