Kokkeelev i Scandic

Har du en kok gemt i dig, der brænder for gastronomi og gode råvarer? Så er det måske dig, vi leder efter som kokkeelev i Scandic. Du har sikkert allerede en passion for at lave mad og trives med både at kunne nørde med dine råvarer og være kreativ, for på andre tidspunkter at skulle arbejde under pres for at levere inden for en kort tidsfrist.Er du vores nye kokkeelev i Scandic?

Du drømmer måske om at gøre maden til din levevej? Uanset dine drømme, så interesserer du dig for smag, konsistens, farver, udseende, råvarer og sammensætningen af alle elementerne til den gode spiseoplevelse for din gæst. Som kokkeelev hos Scandic, kan vi hjælpe din karriere igang med en spændende uddannelse.

Ud over tilberedning af både varm og kold mad samt desserter og menuplanlægning, består arbejdet som kokkeelev på Scandic også i at planlægge og foretage indkøb, at sørge for hygiejnekontrol og et hav af andre opgaver, som et travlt køkken nu har. Som elev i Scandic følger og arbejder du med hele fremstillingsforløbet i køkkenet, men selvfølgelig stadig i samarbejde med dine kolleger.