Kultur og værdier

Den vigtigste årsag til at Scandic har formået at være en pioner og en inspiration i hotelbranchen, lige siden vi åbnede vores første hotel i 1963, er vores nordiske måde at gøre tingene på. Den findes i vores design og i vores service. I vores virksomhedskultur, vores tankemåde og vores lederskab. I vores åbne indstilling til verden og dens mangfoldighed. Og naturligvis i vores vision, mission og værdier.Vores værdier

Scandics værdier har skabt en unik kultur blandt vores mere end 18.000 ansatte i seks lande. I Danmark har vi 1.600 ansatte fordelt på knap 100 nationaliteter.

Be caring

Vi er varme og imødekommende og byder alle velkommen med åbne arme og en åben indstilling. Vi nærer omsorg for vores medmennesker, vores jord og samfundet omkring os.

Be you

Vi er os selv. Vi hylder vores mangfoldighed og værdsætter de fordele, som vores forskellighed giver os – præcis som vi også møder hver gæst i øjenhøjde og behandler dem som et unikt individ.

Be a pro

Vi er pålidelige og leverer en altid høj og ensartet kvalitet. Men vi går også længere end det, der forventes af os, og vi ved, at nøglen til succes handler om at fokusere på hver enkelt detalje og hele tiden stræbe efter at blive bedre. 

Be bold

Vi har modet til at gøre tingene anderledes, bryde vores vaner og bruge mere tid på at se fremad end bagud. På den måde stræber vi efter at være en inspiration for vores gæster, for hinanden, for vores ejere og for samfundet.