Receptionistelev i Scandic

Som receptionistelev er du den første, gæsten møder, og du er hotellets ansigt udadtil. Du er en vigtig nøgleperson, der får dagen til at køre på skinner for gæsterne, såvel som for dine kollegaer i de andre afdelinger. Som receptionistelev kommer du til at skulle klare alle de forskellige ønsker og krav, som gæster måtte komme med, og med et smil og world-class service hjælper du alle.Er du vores nye receptionistelev i Scandic?

Som receptionistelev er du ofte bindeledet mellem hotellets forskellige afdelinger, men du har også et godt kendskab til seværdigheder og kulturen i dit lokalområde. Du er god til at lytte og forstå, hvilke forskellige behov og ønsker dine gæster vil have opfyldt. At du er god til at opbygge relationer er en selvfølge. Og som receptionistelev har du desuden ansvar for sikkerhed, du ved hvordan man forebygger uheld, og hvordan man forholder sig i tilfælde af brand og andre krisesituationer.

Proaktiv service, sprog, kommunikation, mersalg og koordinering er en stor del af din hverdag, og du trives med at jonglere alle dine forskellige opgaver og samtidig have et stort fokus på, at alle dine gæster får et godt ophold.