Scandic Business School

Med Scandic Business School udvikler vi løbende både vores organisation og vores medarbejdere. For dem, der arbejder her, er det en chance for livslang læring og en spændende vej til nye udfordringer. Scandic Business School tilbyder skræddersyede kurser til medarbejdere og ledere på alle niveauer.undervisning giver dig mulighed for at vokse

Undervisningen på Scandic Business School er inddelt i fem områder og foregår både som undervisning i klasselokale og via e-learning:

1. Get on Board

En introduktion til Scandic for nye medarbejdere. Al den viden, du har brug for til at hjælpe dig på vej i organisationen. Disse kurser hjælper dig med at yde dit bedste i din nye rolle.

2. Commercial

Kurserne under Commercial vedrører salg, marketing, indtægtsstyring, e-handel, kundeloyalitetsprogrammet og finansøkonomi. Disse kurser forbedrer dine forretningsmæssige og kommercielle kompetencer inden for organisationen.

3. Leadership

Kurser med fokus på udvikling af medarbejderes lederskabs- og virksomhedsledelsesevner på Scandics forskellige organisationsniveauer - inklusiv et omfattende talentprogram.

4. Functional

Kurser og praktisk undervisning til alle de forskellige roller med det formål at styrke Scandic-konceptet. Fokus på resultatforbedringer, IT-systemer, rekruttering og koncepter. 

5. Service

Service er selve hjertet i Scandics forretning. Dette undervisningsprogram stræber efter at fastholde vores høje serviceniveau og give dig som leder og medarbejder redskaberne til at bringe Scandics service og servicekultur fremad – internt og eksternt.