Vores priser

Her får du mere information om de forskellige priser du kan booke på Scandic.Bedste pris

(Tidligere SAVE)

Reduceret pris, op til 25%. Jo før du booker, des bedre er prisen. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkort på reservationstidspunktet. Morgenmad er inkluderet. Kun tilgængelig for reservation via Scandic websites og app. Læs mere og book 'Bedste pris' her på vores Scandic website.

Bedste pris - Eksklusiv morgenmad

(Tidligere SAVE – ekskl. Morgenmad)

Denne pris er kun tilgængelig på Scandic i Tyskland og Polen. Reduceret pris, op til 25%. Jo før du booker, des bedre er prisen. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkort på reservationstidspunktet. Morgenmad er ikke inkluderet. Kun tilgængelig for reservation via Scandics websites og app.

Fri ombooking

Bookinger kan frit ændres (gældende fra 13. marts 2020), men ikke tilbagebetales eller annulleres. Ved ombooking kan datoer, antal nætter, værelseskategori og antal personer ændres. Det er ikke muligt at ændre hotel. Eventuel forskel i pris på oprindelig booking og ombooking bliver udbetalt ved check ind, hvis den nye pris er højere end den oprindelig pris. Ved ombookinger, der resulterer i en lavere pris, bliver differencen ikke tilbagebetalt. Ombooking er muligt indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Kreditkort debiteres, når bookingen er bekræftet. Denne pris kan kun bookes via Scandics website og app. Inkl. morgenmad

Fri ombooking - Ekslusiv morgenmad

Bookinger kan frit ændre (gældende fra 13. marts 2020), men ikke tilbagebetales eller annulleret. Ved ombooking kan datoer, antal nætter, værelseskategori og antal personer ændres. Det er ikke muligt at ændre hotel. Eventuel forskel i pris på oprindelig booking og ombooking bliver udbetalt ved check ind, hvis den nye pris er højere end den oprindelig pris. Ved ombookinger, der resulterer i en lavere pris, bliver differencen ikke tilbagebetalt. Ombooking er muligt indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Kreditkort debiteres, når bookingen er bekræftet. Denne pris kan kun bookes via Scandics website og app. ekskl. morgenmad.

Fri annullering

(Tidligere FLEX – inkl. Morgenmad)

Book helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller afbestil reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Morgenmad er inkluderet.

Fri annullering - Eksklusiv morgenmad

(Tidligere FLEX – ekskl. morgenmad)

Denne pris er kun tilgængelig på Scandic i Tyskland og Polen. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller afbestil reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Morgenmad er ikke inkluderet.

Bonus Cheque

Kun gyldig for kunder med forudbetalte Bonus Cheques. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Én Bonus Cheque pr. værelse. Visse hoteller opkræver ekstra gebyrer. Cheques modtages og ekstra gebyrer betales i forbindelse med opholdet. Morgenmad er inkluderet.

Frinat

Gælder kun for medlemmer af Scandic Friends. Book overnatninger med optjente point. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Point fratrækkes på reservationstidspunktet. Gyldigt medlemskort skal fremvises ved check-in. Morgenmad er inkluderet. I travle perioder kan nogle hoteller have spærrede datoer, hvor det ikke er muligt at booke en frinat.

Early

Vores Early priser er mulige at booke via Scandic booking og kunderservice, direkte på vores hoteller samt 3. parts bookingkanaler. Reduceret pris (afhænger af tilgængelighed). Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkort, når reservationen er bekræftet. Morgenmad er inkluderet.

Early - Eksklusiv morgenmad

Vores Early priser er mulige at booke via Scandic booking og kunderservice, direkte på vores hoteller samt 3. parts bookingkanaler. Denne pris er kun tilgængelig på Scandic i Tyskland og Polen. Reduceret pris (afhænger af tilgængelighed). Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkort, når reservationen er bekræftet. Morgenmad er ikke inkluderet.