Vores priser

Her får du mere information om de forskellige priser du kan booke på Scandic.

Save

Reduceret pris af Flex. Jo før du booker, des bedre er prisen. Booker du mere end 28 dage i forvejen, er rabatten 15 – 25 %. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkort på reservationstidspunktet. Morgenmad er inkluderet. Kun tilgængelig for reservation via Scandic websites. Læs mere og book SAVE her på vores Scandic website.

Save - Eksklusiv morgenmad

Denne pris er kun tilgængelig på Scandic i Tyskland og Polen. Reduceret pris af Flex. Jo før du booker, des bedre er prisen. Booker du mere end 28 dage i forvejen, er rabatten 15 – 25 %. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkort på reservationstidspunktet. Morgenmad er ikke inkluderet. Kun tilgængelig for reservation via Scandics websites.

Change

Rabatteret pris. Op til 20% rabat. Kan bookes op til en uge før ankomst. Bookingen kan ikke annulleres, men kan ændres mod gebyr frem til kl. 18:00 på ankomstdagen. Reservationer kan ikke afbestilles eller refunderes, men kan ændres for et gebyr på 150 DKK/SEK/NOK eller 15 EURO. Der kan foretages ændringer på ankomstdato, opholdets længde, værelsestype eller antallet af gæster. Du kan ikke ændre til et andet hotel. Kreditkort debiteres beløbet, når reservationen er bekræftet. Morgenmad er inkluderet. Moms er inkluderet. Tilbuddet gælder kun ved bookinger online (Scandics website og app). 

Change - Eksklusiv morgenmad

Rabatteret pris. Op til 20% rabat. Kan bestilles op til en uge før ankomst. Bestillingen kan ikke annulleres, men kan ændres mod gebyr frem til kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Dit kreditkort vil blive opkrævet beløbet på bookingtidspunktet. Tilbuddet gælder kun ved booking via vores hjemmeside. Morgenmad er ikke inkluderet.

Flex

Book helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller afbestil reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Morgenmad er inkluderet.

Flex - Eksklusiv morgenmad

Denne pris er kun tilgængelig på Scandic i Tyskland og Polen. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller afbestil reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Morgenmad er ikke inkluderet.

Bonus Cheque

Kun gyldig for kunder med forudbetalte Bonus Cheques. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Én Bonus Cheque pr. værelse. Visse hoteller opkræver ekstra gebyrer. Cheques modtages og ekstra gebyrer betales i forbindelse med opholdet. Morgenmad er inkluderet.

Frinat

Gælder kun for medlemmer af Scandic Friends. Book overnatninger med optjente point. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Point fratrækkes på reservationstidspunktet. Gyldigt medlemskort skal fremvises ved check-in. Morgenmad er inkluderet. I travle perioder kan nogle hoteller have spærrede datoer, hvor det ikke er muligt at booke en frinat.

Early

Vores Early priser er mulige at booke via Scandic booking og kunderservice, direkte på vores hoteller samt 3. parts bookingkanaler. Reduceret pris (afhænger af tilgængelighed). Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkort, når reservationen er bekræftet. Morgenmad er inkluderet.

Early - Eksklusiv morgenmad

Vores Early priser er mulige at booke via Scandic booking og kunderservice, direkte på vores hoteller samt 3. parts bookingkanaler. Denne pris er kun tilgængelig på Scandic i Tyskland og Polen. Reduceret pris (afhænger af tilgængelighed). Reservationer tilbagebetales ikke og kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkort, når reservationen er bekræftet. Morgenmad er ikke inkluderet.