Mød vinderne

Dennis og Maria var de heldige vindere af vores store konkurrence. De blev overrasket med en hoteloplevelse i Stockholm, som de vil huske for altid. Her kan du læse om hele deres oplevelse.2 millioner medlemmer af Scandic Friends

I år kunne vi byde velkommen til medlem nummer 2 million af Scandic Friends. For at fejre dette flotte tal lancerede vi en storslået konkurrence. Vi kunne overraske vinderne med et hotelophold, de nok ikke glemmer lige foreløbigt. Se med i videoen, hvor Dennis og Maria checker ind til en hoteloplevelse for livet på Scandic Anglais i Stockholm.

Hvad gik igennem hovedet på jer, da receptionisten sagde, at det var "en misforståelse fra hovedkontoret"?

- Først tænkte vi faktisk ikke så meget over, at der var sket en misforståelse, fordi vi blev så venligt modtaget i receptionen. Vi følte os lidt som stjerner og blev lidt overvældede, da vi blev hentet i limousine i lufthavnen.

Maria og Dennis spiser på Scandic Anglais

Hvornår blev I for alvor overraskede?

- Den første store overraskelse kom, da vi ankom til vores værelse. Det var helt tydeligt, at der var sket en misforståelse. Receptionisten begyndte at fjerne plastikken fra vinduet, rede sengen og fortælle os, at alt ville blive så fint... vi var meget overraskede, men kunne ikke lade være med at grine.

Den næste KÆMPE overraskelse kom, da vi gik ind i værelset ved siden af, og musikken begyndte, og vi så alle de fantastiske ting, som Scandic havde arrangeret for os.

Hvad lavede I resten af weekenden?

- Efter alle de mange overraskelser, havde vi brug for lidt frisk luft. Vi besluttede os for at tage en gåtur rundt i smukke Stockholm. Efter en lang tur og en drink i hotelbaren, nød vi en lækker middag i restauranten på Downtown Camper by Scandic og var faktisk dér resten af aftenen.

Tapas

Hvad var det bedste ved weekenden?

- Det bedste ved weekenden var alle de mange overraskelser, som Scandic havde planlagt - vi følte os meget velkomne. Det var oplevelse at besøge Stockholm for første (men ikke sidste) gang, og have muligheden for at nyde hinanden hele weekenden.
Vi er virkelig glade for, at Scandic har givet os denne enestående og unikke oplevelse.