Særligt tilbud: LIMITED-hoteller

Til vores loyale Scandic Friends-medlemmer! Du er forhåbentligt ikke gået glip af vores 'Limited'-hoteltilbud? Udvalgte Scandic-hoteller tilbyder i en begrænset periode dobbeltværelser til 750 SEK pr. nat. Tilbuddet gælder for booking af to nætter i træk i weekenden. Hotellerne opdateres løbende i løbet af året, så kom tilbage hertil, når du er på udkig efter en rigtig god pris.Limited hoteller - særligt for scandic friends

Vi har særligt udvalgt hoteller i Sverige - Limited hoteller - hvor du kan booke værelser til 750 SEK. pr. nat. Hotellerne skifter hele tiden - så hold øje med disden her.

Hvad er Limited?

En belønning til Scandic Friends-medlemmer, der giver rabat på udvalgte hoteller i weekenden ved booking af mindst 2 overnatninger.

Hvad er inkluderet i vores Limited-tilbud?

Hvordan booker jeg?

Book online med bookingkode HLIMITED.

Det med småt
Limited-tilbuddet er gyldigt ved onlinebooking af udvalgte hoteller i Sverige. Gælder for mindst 2 overnatninger, fredag til mandag. Fast pris på 750 SEK pr. nat i et standard dobbeltværelse. Prisen kan variere for andre værelseskategorier. Gælder kun for et begrænset antal værelser og må ikke kombineres med andre tilbud. Børn under 13 år bor uden beregning på værelse med en voksen, i en ekstra seng. Ekstra seng afhænger af tilgængelighed. Bookinger kan ændres eller afbestilles uden beregning frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Betaling tages i forbindelse med dit ophold. Morgenbuffet er med i prisen.
Bookingvilkår