20% rabat på ophold til LogBuy

Er du medlem af LogBuy, får du rabat på hotelophold hos Scandic. Du kan derfor med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller sommerferien og spare 20%.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LogBuy

Partnertilbud 20%

Hvor drømmer du dig hen denne vinter? Nyd Danmark og alt det gode, som det danske land har at byde på. Lige nu får du nemlig 20% rabat på et ophold til vores hoteller i Danmark.

Uanset om du planlægger en ferie med familien, vennerne eller kæresten, har vi helt sikkert et hotel, som passer til dine ønsker. 

Som medlem af LogBuy får du 20% rabat på hotel, når du booker her på vores website. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder (herunder hele sommerferien).

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra fredag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LogBuy medlemskort. Bookingvilkår