20% rabat på ophold til LogBuy

Er du medlem af LogBuy, får du rabat på hotelophold hos Scandic. Du kan derfor med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier og spare 20%. Nyd fx påskeferien i LEGOLAND og bo på Scandic Jacob Gade i Vejle eller Scandic Kolding.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LogBuy

Partnertilbud 20%

Glem sneen. Nyd foråret. Glem travhelden. Nyd ferien. Glem hverdagen og nyd et ophold på et af vores mange hoteller i Danmark. Tag fx familien med til LEGOLAND i påskeferien. Den populære forlystelsespark slår dørene op til en ny sæson den 24. marts - klar til at underholde store som små. På Scandic Jacob Gade i Vejle bor I bare 30 km. fra Billund, og kan derfor nemt og hurtigt komme både til og fra den klodsede park. Eller hvad med et ophold på hyggelige Scandic Kolding? Også herfra kan I nå til Billund på bare 30 min. 

Som medlem af LogBuy får du 20% rabat på hotel, når du booker det her på vores website. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder. Opholdet kan benyttes alle dage i påsken fra den 23. marts til 8. april. 

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LogBuy medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår