20% rabat på ophold til LogBuy

Er du medlem af LogBuy, får du rabat på hotelophold hos Scandic. Du kan derfor med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier og spare 20%. Nyd fx vinterferien i Aalborg Zoo og bo på Scandic Aalborg City eller Scandic Aalborg Øst.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LogBuy

Partnertilbud 20%

Start det nye år på en afslappende måde og tag på hotelophold. Forkæl den du holder af med et par nætter på et af vores hoteller i Danmark. Eller tag familien med i Aalborg Zoo i vinterferien, hvor de små kan blive underholdt af parkens mange dyr. På Scandic Aalborg City bor du i centrum af byen og dermed i kort afstand til både shopping og gode restaurantoplevelser, mens Scandic Aalborg Øst er oplagt, hvis I er til koncert eller store sportsbegivenheder i Gigantium.  

Som medlem af LogBuy får du 20% rabat på hotel, når du booker det her på vores website. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LogBuy medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår