Fordele til dig som medlem af LogBuy

Er du medlem af LogBuy, får du rabat på hotelophold hos Scandic. Du kan derfor med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier og spare 20%. Nyd fx efterårsferien i LEGOLAND® og bo på Scandic Kolding eller Scandic Bygholm Park i Horsens.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LogBuy

Fordele til medlemmer af LogBuy | Partnertilbud | Scandic HotelsHvis der står afslapning på dagsordnen, er et hotelophold oplagt. Forkæl den du holder af med et par nætter på et af vores hoteller i Danmark. Eller tag familien med i LEGOLAND® i efterårsferien og spring billetkøen over ved hovedindgangen, hvis du bor på Scandic Kolding eller Scandic Bygholm Park i Horsens tæt LEGOLAND®.

Som medlem af LogBuy får du 20% rabat på hotel, når du booker det her på vores website. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LogBuy medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår