20% rabat på ophold til Visma LogBuy

Er du medlem af Visma LogBuy, får du rabat på hotelophold hos Scandic. Du kan derfor med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic fra torsdag - søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder og spare 20%.20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af Visma LogBuy

Hvor drømmer du dig hen? Nyd Danmark og alt det gode, som det danske land har at byde på. Lige nu får du nemlig 20% rabat på et ophold til vores hoteller i Danmark. Du kan se alle vores åbne hoteller her.

Uanset om du planlægger en ferie med familien, vennerne eller kæresten, har vi helt sikkert et hotel, som passer til dine ønsker. 

Som medlem af Visma LogBuy får du 20% rabat på hotel, når du booker her på vores website. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet på hotellet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Vær opmærksom på, at vi grundet Covid-19 ikke har åbent på alle vores hoteller. Se vores åbne hoteller her. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit Visma LogBuy medlemskort. Bookingvilkår