20% rabat til LogBuy

Er du medlem af LogBuy, får du rabat på hotelophold hos Scandic. Du kan derfor med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier og spare 20%. Nyd fx efterårsferien i LEGOLAND® og bo på Scandic Kolding eller Scandic Bygholm Park i Horsens.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LogBuy

Partnertilbud 20%Hvis der står afslapning på dagsordnen i efteråret, er et hotelophold oplagt. Forkæl den du holder af med et par nætter på et af vores hoteller i Danmark. Eller tag familien med i LEGOLAND® i efterårsferien og spring billetkøen over ved hovedindgangen, hvis du bor på Scandic Kolding eller Scandic Bygholm Park i Horsens tæt LEGOLAND®.

Som medlem af LogBuy får du 20% rabat på hotel, når du booker det her på vores website. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2017
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LogBuy medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår