20% rabat på ophold til LogBuy

Er du medlem af LogBuy, får du rabat på hotelophold hos Scandic. Du kan derfor med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller sommerferien og spare 20%.

20% rabat på hoteller i Danmark som medlem af LogBuy

Partnertilbud 20%

Hvor drømmer du dig hen denne vinter? Nyd Danmark og alt det gode, som det danske land har at byde på. Lige nu får du nemlig 20% rabat på et ophold til efteråret på vores hoteller i Danmark. Oplev fx vores ny hotel i København, Scandic Falkoner. 

Uanset om du planlægger en efterårsferie med familien, vennerne eller kæresten, har vi helt sikkert et hotel, som passer til dine efterårsønsker. 

Som medlem af LogBuy får du 20% rabat på hotel, når du booker det her på vores website. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2020
  • Benyt dig af opholdet fra torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder (herunder hele sommerferien).

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit LogBuy medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår