Rabat på ophold til Visma LogBuy

Er du medlem af Visma LogBuy, får du rabat på hotelophold hos Scandic. Du kan derfor med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic fra torsdag - søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder.rabat på hoteller i Danmark som medlem af Visma LogBuy

Hvor drømmer du dig hen? Nyd Danmark og alt det gode, som det danske land har at byde på. Lige nu får du nemlig rabat på et ophold til vores hoteller i Danmark.

Uanset om du planlægger en ferie med familien, vennerne eller kæresten, har vi helt sikkert et hotel, som passer til dine ønsker. 

Som medlem af Visma LogBuy får du rabat på hotel, når du booker her på vores website. Morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i opholdet.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Benyt dig af opholdet fra fredag - søndag, på helligdage og i udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet på hotellet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SLO

Det med småt!
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra fredag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Vælg mellem vores Flex og Change priskategori, vær opmærksom på at det er forskellige bookingvilkår, der er gældende. Du kan også booke via telefonen på 3348 0400 og opnå rabat. Husk at fremvise dit Visma LogBuy medlemskort. Bookingvilkår