Besøg vandlandet Skara Sommarland

Book vores hotelpakke på Scandic Billingen i det centrale Skövde, og tag familien med på et fantastisk eventyr i Skara Sommarland!En forlystelsespark 20 minutter fra Skövde

Blot 20 minutters kørsel fra  Scandic Billingen i Skövde finder du Skara Sommarland med et fantastisk vandland, opvarmede pools og vandforlystelser for gæster i alle aldre. Gå ikke glip af den helt nye Waka Waka – den første vandrutsjebane af sin slags i Europa, hvor du kører ned ad en 210 meter lang rutsjebane i en badering med plads til to personer. Turen føles lidt som at stå på ski med skarpe sving, hvor farten sættes op, hver gang du drejer. Ringen kører ned gennem et farverigt rør, og fire steder er der et fladt, rundt område, som sætter gang i farten på den næste del af turen.

I prisen indgår:

Priseksempel

Fra 2.890 SEK pr. familie og overnatning med højst 1 ekstra seng (2 voksne og 2 børn under 13 år) og entré til alle med egen seng.*

* entréen til Skara Sommarland for børn, der deler seng med en voksen, er ikke inkluderet i tilbuddet. Billetterne kan købes i vores hotelreception.

Hvornår kan vi afholde opholdet?

Tilbuddet gælder 6.-9. juni og hver dag mellem 15. juni og 18. august samt 24.-25. august 2019.

Hvordan booker jeg?

Book online med koden QSKARA1 for en overnatning og entrébilletter til 1 dag, eller brug QSKARA for en overnatning og entrébilletter til 2 dage.

Det med småt
Afhænger af tilgængelighed. Må ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bookingen kan ændres eller afbestilles frem til kl. 18.00 dagen før ankomsten. Betaling opkræves ved ankomst til hotellet. Du får udleveret entrébilletterne på vores hotel.
Bookingbetingelser

De kombinerede rejseydelser udgør en pakkerejse i henhold til direktiv (EU) 2015/2302. Læs mere om direktivet
Yderligere oplysninger om rettigheder i henhold til EU’s