Weekendophold i Aarhus

Aarhus har massevis af oplevelser, der bare venter på dig. Riv et par dage ud af kalenderen og tag på et velfortjent weekendophold i Aarhus. Bo tæt på det hele - uanset om du er til kultur, historie eller shopping. Når fødder og ben er trætte efter en begivenhedsrig dag, er vores kokke klar til at lave en lækker 2-retters middag til dig. Om morgenen kan du glæde dig til vores store morgenbuffet spækket med fristelser.

Check ind til et weekendophold i Aarhus

ARoS. Den Gamle By. Dokk1. Aarhus er en smeltedigel af de bedste oplevelser, hvad enten du er på tur med dine veninder eller kæreste. Snup et weekendophold i Aarhus, bo på Scandic Aarhus City og du er i gåafstand til byens største attraktioner.

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • 2-retters middag baseret på sæsonens bedste råvarer (kokkens valg)
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet fyldt med økologi og lækkerier

Under dit weekendophold i Aarhus kan du fx besøge

Hvordan booker jeg weekendophold?

Book weekendophold i Aarhus online.

  • Indtast ønsket dato og destination i bookingmodulet øverst på siden 
  • Se værelse og book "Ophold inkl. middag og morgenmad" i kategorien standardværelse

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 30. december 2019
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag, lørdag og søndag 

Det med småt
Pakken gælder et begrænset antal værelser, og ikke alle hoteller har åben på helligdage. Gælder for 2 personer. På nogle hoteller er pakken kun tilgængelig i weekenden. Pakken kan ikke bookes på Scandic The Mayor. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Den 2-retters menu gælder alle aftener i dit ophold for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Drikkevarer er ikke inkluderet. Vi garanterer plads i restauranten, og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Bookinger kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Morgenbuffet er inkluderet.
Bookingvilkår