Weekendophold

Der er 52 weekender om året. Det giver dig 52 muligheder for at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage. Check ud af hverdagen og check ind til et weekendophold med den du holder af. Vælg imellem 22 hoteller i Danmark tæt på grønne omgivelser, byens puls eller romantiske oplevelser. Vi forkæler jer med middag og morgenbuffet. Velkommen og velbekomme.

Weekendophold med middag

Flyt ind på et af vores hoteller for en weekend. Sov lidt længere, drøm lidt større og oplev lidt mere. Året rundt tilbyder vi nemlig et weekendophold væk hjemmefra inkl. lækker middag. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • 2-retters middag baseret på sæsonens bedste råvarer (kokkens valg) 
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet fyldt med økologi og lækkerier

 

Hvordan booker jeg weekendophold?

Book weekendophold på 22 udvalgte hoteller i Danmark online.

  • Indtast ønsket dato og destination i bookingmodulet øverst på siden 
  • Se værelse og book "Ophold inkl. middag og morgenmad" i kategorien standardværelse

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 30. december 2019
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag, lørdag og søndag (vær opmærksom på, at enkelte hoteller har lukket i restauranten om søndagen).

Det med småt
Pakken gælder et begrænset antal værelser, og ikke alle hoteller har åben på helligdage. Gælder for 2 personer. På nogle hoteller er pakken kun tilgængelig i weekenden. Pakken kan ikke bookes på Scandic Aalborg City, Scandic The Mayor, Scandic Kødbyen, Scandic Falkoner og Scandic Webers. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Den 2-retters menu gælder alle aftener i dit ophold for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Drikkevarer er ikke inkluderet. Vi garanterer plads i restauranten, og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Bookinger kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Morgenbuffet er inkluderet.
Bookingvilkår