Weekendophold i Odense

Skriv jeres eget eventyr! Forkæl hinanden med et weekendophold i Odense. Lad fantasien få frit spil i H.C. Andersens barndomshjem eller lad turen gå forbi Egeskov Slot - et sandt eventyrslot. Om aftenen kan I glæde jer til 2-retters middag i vores restaurant. Med i opholdet er naturligvis også vores store morgenbuffet, der giver energi til alle dagens eventyr.

Eventyrligt weekendophold i Odense

Denne historie handler om et weekendophold i Odense fyldt med eventyr og oplevelser. Den ender med en middag, overnatning og morgenmad på Scandic Odense. Hvad der kommer indimllem er op til jer - men mulighederne er mange i Odense!

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • 2-retters middag baseret på sæsonens bedste råvarer (kokkens valg)
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet fyldt med økologi og lækkerier

Under jeres weekendophold i Odense kan I fx opleve

Hvordan booker jeg weekendophold i Odense?

Book weekendophold i Odense online.

  • Indtast ønsket dato og destination i bookingmodulet øverst på siden 
  • Se værelse og book "Ophold inkl. middag og morgenmad" i kategorien standardværelse

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 30. december 2019
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag og lørdag

Det med småt
Pakken gælder et begrænset antal værelser, og ikke alle hoteller har åben på helligdage. Gælder for 2 personer. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Den 2-retters menu gælder alle aftener i dit ophold for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Drikkevarer er ikke inkluderet. Vi garanterer plads i restauranten, og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Bookinger kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Morgenbuffet er inkluderet.
Bookingvilkår