Weekendophold i Nordjylland

Den nordligste del af Danmark kan noget ganske særligt. Lyset har inspireret nogle af vores dygtigste malere. Store områder af naturen er fredet. Og så har kulturlivet også for alvor bidt sig fast. Nyd et weekendophold i Nordjylland og oplev selv, hvorfor bl.a. New York Times anbefaler et besøg her. Vi sørger naturligvis også for stor morgenbuffet med alverdens fristelser.Aalborg havnefront

Tag sammen på weekendophold i Nordjylland

Hvis du spørger de erfarne rejsejournalister på New York Times, hvor du skal rejse hen i 2019, er svaret "Aalborg". Aalborg indtager nemlig en fornem 8. plads på avisens liste over rejsedestinationer i 2019. Her fremhæves bl.a. byens smukke arkitektur, street food marked og smukke natur. 

Book weekendophold i Nordjylland, bo på Scandic Aalborg Øst eller Scandic Aalborg City og få det perfekte udgangspunkt for at opleve byen og området.

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet fyldt med økologi og lækkerier

Hvordan booker jeg weekendophold i Nordjylland?

  • Book dit weekendophold online på Scandics website
  • Fra-priser er baseret på ankomst fredag eller lørdag

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Du kan benytte dig af opholdet lørdag og søndag

Det med småt
Fra-priser er baseret på et ophold for 2 personer med ankomst fredag eller lørdag. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Vælger du opholdet til vores SAVE-pris, kan opholdet ikke ændres eller afbestilles. Morgenbuffet er inkluderet i opholdet. Vær opmærksom på, at ikke alle hoteller har åbent på helligdage.
Bookingvilkår