Weekendophold i Nordjylland

Den nordligste del af Danmark kan noget ganske særligt. Lyset har inspireret nogle af vores dygtigste malere. Store områder af naturen er fredet. Og så har kulturlivet også for alvor bidt sig fast. Nyd et weekendophold i Nordjylland og oplev selv, hvorfor bl.a. New York Times anbefaler et besøg her. Vores dygtige kokke glæder sig til at tilberede jer en lækker 2-retters middag, og vi har naturligvis også sørget for stor morgenbuffet med alverdens fristelser.

Tag sammen på weekendophold i Nordjylland

Hvis du spørger de erfarne rejsejournalister på New York Times, hvor du skal rejse hen i 2019, er svaret "Aalborg". Aalborg indtager nemlig en fornem 8. plads på avisens liste over rejsedestinationer i 2019. Her fremhæves bl.a. byens smukke arkitektur, street food marked og smukke natur. 

Book weekendophold i Nordjylland, bo på Scandic Aalborg Øst og få det perfekte udgangspunkt for at opleve byen og området.

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • 2-retters middag baseret på sæsonens bedste råvarer (kokkens valg). 
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet fyldt med økologi og lækkerier

I løbet af jeres weekendophold i Nordjylland, kan I fx opleve

Hvordan booker jeg weekendophold i Nordjylland?

Book weekendophold på Scandic Aalborg Øst online.

  • Indtast ønsket dato og hotellets navn i bookingmodulet øverst på siden 
  • Se værelse og book "Ophold inkl. middag og morgenmad" i kategorien standardværelse

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 30. december 2019
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag, lørdag og søndag

Det med småt
Pakken gælder et begrænset antal værelser, og ikke alle hoteller har åben på helligdage. Gælder for 2 personer. På nogle hoteller er pakken kun tilgængelig i weekenden. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Den 2-retters menu gælder alle aftener i dit ophold for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Drikkevarer er ikke inkluderet. Vi garanterer plads i restauranten, og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Bookinger kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Morgenbuffet er inkluderet.
Bookingvilkår