Weekendophold i grønne omgivelser

Sæt afslapning og naturoplevelser på programmet og book et weekendophold i grønne omgivelser. Danmark byder på smukke naturoplevelser både forår, sommer, efterår og vinter. Tag en tur væk fra hverdagen i byen og check ind til et weekendophold, hvor natur og grønne oplevelser er i centrum. Bo fx på Scandic Sønderborg, der ligger midt i Sønderborgs smukke natur, og om morgenen kan I stå op til en stor, veldækket morgenbuffet.Find indre ro - book weekendophold i grønne omgivelser

Fuglene fløjter. Bladene kaster skygger i skovbunden. Du kan svagt høre bølgernes susen i det fjerne. Der er intet som natur, der kan give ro i kroppen. Kobl af fra hverdagens og byens støj, og find roen med et weekendophold i grønne omgivelser.

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet fyldt med økologi og lækkerier

Hvordan booker jeg weekendophold i grønne omgivelser?

Book weekendophold i grønne omgivelser på Scandic Sønderborg online.

  • Book dit weekendophold online på Scandics website
  • Fra-priser er baseret på ankomst fredag eller lørdag

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Du kan benytte dig af opholdet fredag og lørdag

Det med småt
Fra-priser er baseret på et ophold for 2 personer med ankomst fredag eller lørdag. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før ankomst. Vælger du opholdet til vores SAVE-pris, kan opholdet ikke ændres eller afbestilles. Morgenbuffet er inkluderet i opholdet. Vær opmærksom på, at ikke alle hoteller har åbent på helligdage.
Bookingvilkår