Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic Webers
Bar, Scandic Webers Cocktail Scandic Webers, Gårdhave Cocktail Gårdhave, Scandic Webers Cocktail
Tilbage til hotel

Bar

Hvis du leder efter en trendy og hip bar på Vesterbro, er du kommet til det rigtige sted. På Cube serverer vi lækre cocktails, fadøl og varme drikke. Er vejret godt, kan du nyde drikkevarer og snacks ved bordene ude foran baren eller i vores hyggelige gårdhave.

Cube giver Scandic Webers en ekstra dimension. Cube er både en bar, café og lounge, og her kan du altid få en veltilberedt kop kaffe, en cocktail eller en øl. Her finder du et unikt mødested for både lokale og hotelgæster med fingeren på pulsen.

Nyd din drink i vores gårdhave

Vores hyggelige gårdhave er ideel en lun sommeraften. Vi tænder lyskæderne og skaber en dejlig stemning. Vores gårdhave har plads op til 150 gæster og er ideel, hvis du skal holde en cocktailreception.

 

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Tor 15:00-00:00, Fre-Lør 12:30-02:00, Søn Lukket (the bar will be closed from 1-4 January (both days included): Man-Tor 16:00-00:00, Fre-Lør 16:00-02:30, Søn Lukket)