Festlokaler i Silkeborg på Scandic Silkeborg

Hold din fest i Jyllands smukkeste natur hos Scandic Silkeborg. Hotellets idylliske placering på en skråning ved Silkeborg Langsø sætter scenen for din fest, mens vores erfarne personale sørger for alt det praktiske. Fortæl os blot om dine ønsker for dagen og aftenen, og vi gør alt for, at de går i opfyldelse.

Vi har festlokaler i Silkeborg til de bedste fester

Hold fest i vores smukke festlokaler i Silkeborg
Hvad enten du planlægger en konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag, står vores erfarne personale klar til at hjælpe dig. Fra din første henvendelse til gæsterne går glade herfra, vil vi guide dig og opvarte dit selskab, når du holder fest i vores festlokaler i Silkeborg. 

Med dine ønsker, kokkens anbefalinger og vores erfaring, er vi sikre på, at du får lige præcis den fest, du har drømt om. 

De perfekte rammer i Silkeborgs smukke natur

Lad vores restaurant være udgangspunktet for jeres fest i Silkeborg
Hos Scandic Silkeborg kan du holde fest midt i naturen uden at skulle tage højde for vejret. Hotellets naturskønne placering sætter de perfekte rammer for en fest, som både er afslappet og uhøjtideligt. Når du holder fest i vores festlokaler i Silkeborg, er rammerne fleksible. Nyd at du kan kombinere vores indendørs og udendørs faciliteter, så festen ikke behøver at begænse sig til ét enkelt lokale.

Til de største selskaber dækker vi op i vores store lokale med hvide duge, levende lys og blomster særligt valgt ud fra sæsonen eller dine ønsker. Den store vinduesfacade trækker lyset ind i lokalet, og samtidigt giver den dig og dine gæster en storslået udsigt over Silkeborg Langsø - en udsigt, der bliver den perfekte baggrund for din fest.

Vi har opskriften på de rigtig gode fester

Nyd den smukke udsigt fra vores festlokaler i Silkeborg
Tag imod dine gæster på vores udendørs terrasse med lidt bobler og sødt til gangen, mens I nyder både udsigten, samtalen og selskabet. Middagen serveres i vores lyse festlokaler med skøn udsigt, og er nøje sammensat, så den lever op til alle dine ønsker. 

Lad festen fortsætte i baren og på dansegulvet, og træk jer tilbage, før fødderne er ømme og hovederne trætte. Med en fest i vores festlokaler i Silkeborg, slutter festen først, når I siger til. 

Lokalet til festen; værelset til natten

Vi dækker op til alle slags fester i vores festlokaler i Silkeborg
I vores restaurant Kildesø kan du holde en fest, som stimulerer alle sanser. Med en smuk udsigt til hotellets egen sø og grønne område, får du fornemmelsen af at side midt i naturen - en fornemmelse, som kun forstærkes på de mest solrige dage, hvor dørene til terrassen åbnes, og duften af krydderurter i højbede trænger ind i restauranten. Terrassen er overdækket og forsynet med varmeblæsere, så I kan nyde den friske luft og udsigten selv på køligere dage eller langt ud på aftenen. 

Efter en begivenhedsrig dag kan du hvile krop og hovede på et af vores lyse og hyggelige hotelværelser. Nyd en god nats søvn og afslut et fantastisk arrangement sammen med dine gæster ved hotellets store, lækre morgenmadsbuffet med et bredt udvalg af sunde og søde fristelser.  

På menuen

Inspireret af hotellets grønne omgivelser sæsonen og dine ønsker, sammensætter vores kompetente køkkenchef en udsøgt menu, som fryder øjet og stimulerer smagsløgene. Du kan vælge imellem 3 forskellige kategorier eller buffet.

Vores festpakker

Vi har sammensat 3 forskellige festpakker, og du vælger den festpakke, der passer bedst til dit arrangement. 

Festbuffet_2024.png

Minimum 20 personer ved 3-retters menu. Minimum 25 personer ved buffet og brunch.

  • Vi anbefaler, at festpakke 1 bruges til fester af 4 timers varighed. Den koster fra 995 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter. 
  • Festpakke 2 er god for dig, der skal holde en fest, der varer ca. 8 timer. Den koster fra 1395 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter.
  • Du skal vælge festpakke 3, når du holder en fest, hvor der absolut ikke skal spares på noget. Denne festpakke egner sig til fester, der varer 8 timer. Den koster fra 1495 kr. pr. kuvert i kategori 1 ved min. 20 kuverter. 

Tilkøb til festpakker

  • Snacks ved velkomst +45 kr.
  • Husets spiritus pr. påbegyndt time +69 kr.
  • Ekstra fri bar pr. påbegyndt time +79 kr.
  • Blomster afregnes efter aftale