Hoteller i Helsinki centrum

Byen er kompakt, men fuld af ting at se og opleve. Scandic har to hoteller i Helsinki centrum. Scandics tre andre hoteller i Helsinki ligger kun kort gang eller et par stop med metroen eller sporvognen fra byen centrum.

Shopping og god mad

Billede af Maris skål: Besøg Finland

I Helsinki kan du både handle i små butikker eller i kendte internationale butikker. De største og mest populære butikker ligger i gaderne i Helsinki centrum og byens mange indkøbscentre. Der er også mange museer, gallerier og teatre for kulturelskere i byens centrum.

Et kompakt bycentrum

I Helsinki centrum kan du gå fra en park til kysten på få minutter. Du kan lære byen at kende fra en ny vinkel på de økonomiske bycykler. Cykelstierne er velholdte, og du kan sikkert, komfortabelt og hurtigt bevæge dig omkring på cykel i byens centrum. Du kan også låne en cykel fra et af Scandics hoteller!

Kulinariske oplevelser for enhver smag

Mens du udforsker byen, kan du stoppe ved en af byens mange restauranter, caféer eller barer. Du kan reservere et bord til om aftenen i en af Helsinkis populære restauranter, med noget for ethvert budget og enhver smag. I Helsinki kan du også prøve street food ved nye og spændende madevents som Restaurant Day, der organiseres fire gange om året.

Indkvartering i Helsinki centrum

Det er let at gå i byen fra vores hoteller i Helsinki, da de alle ligger i byens bedste områder.