Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
lobby overview
lobby overview lobby living room
Tilbage til hotel

Marski Bar

Den legendariske Marski bar vender tilbage og giver andre cocktailbarer i byen kamp til stregen med en menu, som er inspireret af den finske natur. Afslappet, men stilfuld. Afskærmet, men central. Sofistikeret, men energifyldt.

Restaurantbooking

+358 9 68061

I årtier har Marski Bar været et af byens mest populære mødesteder. Et sted, hvor alle har været på et eller andet tidspunkt. Sammen med det nye Marski får den klassiske bar også et løft: Alle vil igen finde vej til Marski.

Den gennemrenoverede Marski Bar er en moderne finsk cocktailbar med venlig betjening og en unik atmosfære.

“Vi ses hos Marskis bar” bliver igen noget, som man ofte vil høre Helsinkis lokale sige.

Sommerterrasse

Om sommeren åbner vi vores populære terrasse i det centrale Helsinki, hvor vi tilbyder forfriskende drinks og delikatesser fra vores restaurant og café. Den overdækkede terrasse er badet i morgensolen.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 16:00-00:00, Fri-Sat 16:00-02:00, Sun 17:00-23:00