Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
deli_-_6643981-barman-making-coffee-pouring-milk.jpg
deli_-_6643981-barman-making-coffee-pouring-milk.jpg
Tilbage til hotel

Cafe 7:01

Caféen, som ligger på gadeplan, vækker dig med friskristet kaffe af Marskis egen blanding.

Marskis café tilbyder takeaway til pendlere, snacks til sigthseeing til turister, en afslappet morgenmad til dem med tid eller den perfekte kaffe til en date. Signaturristningen, 7:01, er skabt af et prisbelønnet lokalt mikroristeri, Kaffa Roastery.

Sæt dit ur: Ifølge fortællingen drak præsident Marshal Mannerheim (som hotellet er opkaldt efter) altid sin morgenkaffe præcis kl. 7.01.

Åbningstider

Opening hours
Cafe: Mon-Fri 07:00-20:00, Sat 09:00-20:00, Sun 09:00-17:00