Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
restaurant seating overview
restaurant seating overview
Tilbage til hotel

Kuusi Palaa

Helsinkis nye restaurant tilbyder finske smagsoplevelser med et moderne twist. Et måltid på Marskis nye restaurant er en social aktivitet, som er fuld af oplevelser og overraskelser.

Restaurantbooking

+358 9 68061

Book bord

Kuusi Palaa advokerer for fællesspisning og rene finske ingredienser. I vores restaurant byder vi på overraskelser, nye oplevelser og nye perspektiver – alt, hvad en aften på en moderne restaurant bør indeholde.

Vidste du, at udtrykket “kuusi palaa” har ni forskellige betydninger på finsk?

Du er også velkommen til at nyde vores morgenbuffet, selv hvis du ikke bor her. Morgenmad for gæster, som ikke overnatter på hotellet, er 19,50 EUR pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu, Sun 17:00-23:00, Fri 17:00-00:00, Sat 15:00-00:00