Livsstilsconcierge

Bergen er Norges næststørste by, og den har en spændende og farverig historie fra tiden som en de vigtigste hansestæder. Bergen er også kendt for de 7 fjelde, der omgiver byen, det livlige fiskemarked, Fisketorget, og kabelbanen Fløibanen, som kører op til toppen af Fløyfjellet. Bergen byder også på et spændende kulturliv med et varieret musikmiljø, flere teatre og et af verdens ældste symfoniorkestre.Hvis du vil have mest muligt ud af dit ophold i Bergen og på Hotel Norge, står vores livsstilsconcierge altid klar til at hjælpe dig med at få de små ekstra oplevelser. For dig som gæst er denne service uden beregning, og vi vil med glæde hjælpe dig med at skræddersy et unikt ophold, der passer til dig og dine interesser.

Vi giver dig tips til vores favoritsteder, og vi guider dig med glæde til byens perler, naturoplevelser eller gode shoppingmuligheder. Uanset om du er interesseret i kultur, mad og drikke, shopping eller naturoplevelser, vil vi gøre vores bedste for, at du vender hjem med uforglemmelige minder.

Vi anbefaler også, at du besøger VisitBergen, hvor du finder tips til seværdigheder, destinationer og andre spændende ting at foretage sig i Bergen.