Book hotel

Vågn op til en smuk udsigt over havet og det idylliske Honningsvåg. Oplev det spektakulære landskab, Nordkap og spændende aktiviteter som for eksempel kongekrabbesafari. Nyd morgenmad og en lækker aftensmad i vores hyggelige restaurant, Bryggen.

Read more about Scandic Bryggen

Start din dag med morgenmad i vores hotels restaurant Bryggen, hvor du har en fantastisk udsigt over havet og havnen. Restaurantmenuen tilbyder et udvalg af lækkerier fra Ishavet og specialiteter fra Finnmarken. Vi har et mødelokale for op til 35 deltagere, udstyret med computer og en projektor. Hvis du ankommer i bil, tilbyder vi fri parkering tæt på hotellet. Som gæst på hotellet har du altid fri WiFi på dit værelse og på offentlige områder.

Scandic Bryggen er et dejligt hotel lige ved havnen i Honningsvåg med en betagende havudsigt. Hotellet er en ideel base, når du vil udforske dette spændende område. Her kan du opleve uberørt natur og aktiviteter som for eksempel kongekrabbesafari og fisketure. Europas nordligste punkt, Nordkap, ligger kun 35 km væk. Turen dertil går gennem et fantastisk landskab, der er en oplevelse i sig selv. Hotellet ligger lige ved havnen, hvor Hurtigrutens færger lægger til. Hvis du er heldig, og vejrforholdene er gode, kan du om vinteren opleve nordlyset. Hotellet ligger omkring 4 km og 10 minutters kørsel fra Honningsvågs Valan lufthavn.

4.0 316 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Bryggen Telefon

+47 78 47 72 50

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Bryggen Adresse

Vågen 1
Honningsvåg

Hotel på kort Vis hotel på kort