Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Her er du omgivet af et betagende landskab, så langt øjet rækker. Et perfekt udgangspunkt til at opleve nordkapplateauet, storslået natur og mange spændende aktiviteter. Hvis du er heldig, kan du opleve både nordlys og rensdyr på nært hold. Scandic Nordkapp er et sæsonhotel, der er åbent fra juni til midten af august.

Read more about Scandic Nordkapp

Vi tilbyder 290 fleksible værelser, der både er egnede til dem, der rejser alene, og til grupper af venner eller familier. Det er et ideelt udgangspunkt til at udforske denne spændende destination. Vores store og lavvu-inspirerede restaurant byder på en lækker morgenbuffet om morgenen og en aftenbuffet om aftenen. Vores bar er et rart sted at slappe af efter en lang dag, eller hvis du vil have en aperitif før aftensmaden. Hvis du ankommer til hotellet i bil, er der parkeringspladser lige udenfor.

 Bemærk: Scandic Nordkap er et sæsonhotel, der kun er åbent fra juni til midten af august.

Scandic Nordkapp ligger lige uden for Honningsvåg og bare 30 km fra nordkap-plateauet. Hotellet er omgivet af et enestående landskab, med storslået natur, så langt øjet rækker. Den tætte beliggenhed på Skipsfjord gør det til det hotel, der ligger tættest på nordkap-plateauet. Honningsvåg tilbyder mange spændende aktiviteter og udflugter for besøgende i alle aldre. Det er nemt at arrangere ture til naboøerne, og du bør ikke gå glip af deres spektakulære natur. Under de rette vejrforhold vil du være i stand til at se nordlyset danse på vinterhimlen. Honningsvåg Valan lufthavn ligger ca. seks km derfra, og køreturen er på under 10 minutter.

2.5 151 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Nordkapp Telefon

+47 78 47 72 60

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Nordkapp Adresse

Skipsfjorden
Honningsvåg